Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvordan går du med en polar fleecejakke

2022-08-30

Årets dille til polar fleecejakker er en sand nødvendighed. De er varme, stilfulde og super behagelige på samme tid. Det er som at falde ned i en bunke kashmir. Men nogle MM er bekymrede for at købe polar fleece jakke er ikke godt match, vær ikke bange, lad os tage et kig på polar fleece jakke i sidste ende, hvordan man matcher det.

Polar fleecejakke med jeans

Jeans, der kan bruges hele året rundt, kan selvfølgelig kombineres med en polar fleecejakke for et stilfuldt og afslappet look. Med de mest populære små hvide sko kan du være ude af mode på ti minutter.



Polar fleecejakke med nederdel

For dem, der kan lide at gå i nederdele om efteråret og vinteren, men er bange for kulden, kan en fluffy polar fleecejakke kombineres med en nederdel for et blidt look.



Polar fleecejakke med skjorte og rullekravetrøje

Polar fleecejakke som et hot item i de senere år, kan du selvfølgelig ikke gå glip af den avancerede foldemetode. Vælg en plaid eller stribet skjorte med højhalset strik forneden for at blødgøre det afslappede look af en polar fleecejakke og give den et mere formelt og sammensat look.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept